Webshoppen

Vår webshopp sköts av en holländsk exportör som vi har jobbat med i många år. Här finns allt mellan himmel och jord när det gäller både snittblommor och krukväxter. Snittblommorna har du så snabbt som dagen efter i Malmö och krukväxterna två dagar efter beställning. Den korta beställningstiden innebär att du oftast inte behöver ha lång framförhållning och kan lösa uppdrag som kanske kunden borde varit lite tidigare på bollen med att beställa.

Webshopp Holland

Såhär gör du!

  1. Tryck på knappen ovan där det står "TUNING.NL" för att komma till startsidan för webshoppen. Du måste ha en inlogg för att kunna använda shoppen - kontakta din säljare eller skriv en förfrågan via "kontakt" om du inte har varit kund hos oss tidigare.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord och välj sedan ett datum när du vill att din beställning ska landa i Malmö. OBS!!! Vi rekommenderar inte att beställa efter klockan 11:00 om du vill ha din beställning dagen därpå - det finns en stor risk att din beställningen inte hinner med dagens transport och blir lämnad kvar till nästa dags avgång.
  3. Tryck på fliken "Holland" högst upp till vänster för att köpa snittblommor eller fliken sidan om som heter "Holland Plants" för att köpa krukväxter. Använd sökrutan för att hitta just det du söker eller scrolla om du inte riktigt vet vad du söker. Vet du vilken färg du vill ha men inte vilken sorts blomma? Lugnt! Du kan kolla efter bara en viss färg eller längd med hjälp av listan på din vänstra sida. Tänk på att produkterna står på engelska så att du söker på dem med engelska namn och inte dem svenska.
  4. När du är färdig trycker du på kundvagnen uppe till höger. Sedan den gröna knappen där det står "gå till kundvagn". Nu har du en överblick över hela ditt inköp. När du sedan känner dig redo så trycker du den gröna knappen där det står "checka ut" och nu är det klart. Nu är dina blommor på väg!